Met deze opvallende vloermatten blijf je met je voetjes op de vloer. Deze vloermatten zijn anti-slip en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zeker met de corona voorzorgsmaatregelen zijn er meer mogelijkheden om 'afstand te bewaren' duidelijker te visualiseren. Je kunt ze ook in allerlei vormen (zoals je logo) laten uitsnijden.

Maak het nog duidelijker dat afstand bewaren in deze tijd gewenste is, met deze 'houd afstand tape'. Overal te plakken, met name op de vloer.

Schneider Young Plants vroeg ons banners te maken voor hun planten trolleys. We hebben 3 varianten voor Schneider Young Plants mogen maken, zo kunnen ze mooi de plantjes buiten zetten.

Stempels worden zeker nog gebruikt voor de boekhouding e.d. Bevestigen dat iets ontvangen of betaald is. Zo ook voor Sparreboom, zij zijn verhuisd en hadden nieuwe stempels nodig.

Voor Auto Ridderkerk hebben we deze auto stickers mogen leveren. Geheel in eigen Nissan huisstijl zodat het allemaal bij elkaar past. Ziet er toch opvallend uit zo.

Hoe handig is dit?! Een visitekaartje en USB stick in één, je geeft hierdoor gelijk veel meer aan je potientiële klant. Zet er je bedrijfspresentatie, op of uitgewerkte offerte, of noem maar op!

Meer artikelen...