Ongelofelijk maar waar, dus vandaag gaat onze Kerst-emailing de deur uit naar onze klanten als een kleine reminder. Je bent nog niet te laat om aan het einde van het jaar bijvoorbeeld een goed doel te steunen d.m.v. een kerstkaart te sturen (steunen van een goed doel is fiscaal aftrekbaar). Nieuwsgierig wat Sanders je kan bieden? Kijk dan even naar onze Kerst-pagina.

RONDO organiseert jaarlijks een aantal evenementen voor zijn leden en daar zorgen wij voor een passende mooie uitnodiging die per email wordt verstuurd. De RONDO-leden kunnen zich via een koppeling naar de website aanmelden voor het gewenste evenement.

Applicatietechniek van der Wal bestaat dit jaar 5 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden. Daarvoor hadden we een uitnodiging per e-mail mogen ontwerpen en via de website konden de genodigde laten weten of ze van de partij zouden zijn. Later hebben we een reminder gestuurd via de mail en het programma overzicht. 

De Kreek Transport wilde graag zijn klanten uitnodigen om hun stand te komen bezoeken op de Port Exhibition Rotterdam. Hiervoor hebben we een mooie passende uitnodiging gemaakt en verstuurd via de email met in de bijlage de entreekaarten.